Annons
Nyheter

Kidnappade hunden Coco är tillrätta

Vid niotiden på söndagsförmiddagen fick polisen ett samtal från en parkeringsvakt som identifierat en bil med en hund i på en långtidsparkering i centrala Göteborg. Det visade sig vara samma bil och samma hund som stals från en 80-årig kvinna i Herrljunga i fredags.
Brott • Publicerad 12 augusti 2018

– Hunden mår bra och har tagits hand om av en anhörig till kvinnan, säger Ulla Brehm, presstalesperson polisregion Väst.

Det var vid lunchtid under fredagen som kvinnan skadades när en man med yxa tvingade till sig hennes bil på en bensinstation i centrala Herrljunga. I bilen fanns även kvinnans hund, en fyraårig pudel vid namn Coco, som yxmannen vägrade låta kvinnan ta med sig.

Annons

En man sitter anhållen misstänkt för den våldsamma stölden och den återfunna bilen har tagits i beslag av polisen för en teknisk undersökning.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons