Annons

Komikern Chris Rock ger ut bok

Litteratur • Publicerad 17 september 2019
Komikern Chris Rock ger ut en bok nästa år. Arkivbild.
Komikern Chris Rock ger ut en bok nästa år. Arkivbild.Foto: Evan Agostini

"My first black boyfriend". Så lyder titeln på den amerikanske komikern Chris Rocks kommande bok. Enligt ska hans essäsamling ges ut hösten 2020.

Chris Rock har skämtat om hudfärg och relationer sedan han började med ståuppkomik på 1980-talet. I "My first black boyfriend" förväntas han utveckla sina tankar om det potentiellt laddade ämnet.

Annons

– Många kändisar skriver böcker och de har inte alltid något att säga. Jag tycker att Chris Rock har något att säga, framhåller Deb Futter, på bokförlaget Celadon som ger ut boken.

Chris Rock slog igenom i "Saturday night live" på 1990-talet och har Emmybelönats vid ett par tillfällen samt varit värd för Oscarsgalan två gånger. Han spelar även en av rollerna i Eddie Murphys film "Dolemite is my name" som har världspremiär i oktober. Redan 1997 gav han ut sin första bok: "Rock this!".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons