Kvinna skadades i dressinolycka

Glimminge Artikeln publicerades

En kvinna fördes till sjukhus med oklara skador i samband med att två dressiner krockade på en järnväg mellan Broby och Glimminge.

Klockan 18.54 på onsdagen gick ett ovanligt larm. En olycka med dressiner. Ambulans och räddningstjänsten fick ge sig ut till spåret mitt i skogen mellan Broby och Glimminge, dock närmare Glimminge.

– Det var ett sällskap med kvinnor som var ute och cyklade på dressin. På något vis körde den ena in i den andra dressinen bakifrån och föraren i den dressinen som blev påkörd trillade och landade lite olyckligt över rälsen, säger Lars-Åke Lindell, brandförman på räddningstjänsten i Östra Göinge.

Kvinnan som föll uppges vara mellan 25 och 30 år.

– Vi lade henne på en spineboard och sedan fördes hon i ambulans till CSK. Min bedömning är att det inte var jätteallvarliga skador, säger Lars-Åke Lindell.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.