Annons

Kvinna skadades i dressinolycka

En kvinna fördes till sjukhus med oklara skador i samband med att två dressiner krockade på en järnväg mellan Broby och Glimminge.
Glimminge • Publicerad 12 juni 2019

Klockan 18.54 på onsdagen gick ett ovanligt larm. En olycka med dressiner. Ambulans och räddningstjänsten fick ge sig ut till spåret mitt i skogen mellan Broby och Glimminge, dock närmare Glimminge.

– Det var ett sällskap med kvinnor som var ute och cyklade på dressin. På något vis körde den ena in i den andra dressinen bakifrån och föraren i den dressinen som blev påkörd trillade och landade lite olyckligt över rälsen, säger Lars-Åke Lindell, brandförman på räddningstjänsten i Östra Göinge.

Annons

Kvinnan som föll uppges vara mellan 25 och 30 år.

– Vi lade henne på en spineboard och sedan fördes hon i ambulans till CSK. Min bedömning är att det inte var jätteallvarliga skador, säger Lars-Åke Lindell.

Marcus HaraldssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons