Annons
Nyheter

Mystiska omständigheter kring skadad man

På tisdagsmorgonen fick polisen larm om en mc-olycka vid Sätaröd. En man hittades skadad intill vägen men ingen olycksplats har anträffats. Nu försöker polisen fastställa händelseförloppet.
Sätaröd • Publicerad 26 september 2017
Polisen jobbar vidare med att fastställa händelseförloppet efter att en man hittats skadad intill E22 vid Sätaröd.
Polisen jobbar vidare med att fastställa händelseförloppet efter att en man hittats skadad intill E22 vid Sätaröd.Foto: Johan Nilsson/TT

Vid klockan 06.23 på tisdagsmorgonen fick polisen larm från förbipasserande om att en mc-olycka inträffat på E22 i höjd med Sätaröd. Det är oklart vad det är som ska ha hänt då polisen inte hittar någon olycksplats när de kommer fram.

– Efter lite eftersök hittas en skadad man i närheten av vägen. Han förs med ambulans till sjukhus, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

Annons

Polisen hade på tisdagseftermiddagen fortfarande inte fått klarhet i vad som inträffat eller varför mannen var skadad. Själv var mannen mycket förtegen kring händelsen när han fördes till sjukhus.

– Det finns uppgifter om att han hade motorcykelkläder på sig. Han kan ha varit inblandad i en motorcykelolycka men han säger själv att han blivit misshandlad, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.

Polisen jobbar nu vidare med att fastställa händelseförloppet.

– Vi har fortfarande inget anträffat fordon som är krockat. Än så länge är det bara han själv som kan förklara det här, säger Magnus Johnsson, inre befäl i Kristianstad.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons