Annons
Nyheter

Bil in i träd på riksväg 19

Sent på lördagskvällen ryckte räddningstjänsten ut till en singelolycka med personbil utanför Kristianstad.
Kristianstad • Publicerad 10 november 2018 • Uppdaterad 11 november 2018

Larmet om olyckan på riksväg 19 mellan Vinnö och Färlöv kom klockan 23.08.

– Det var en bil som hade kommit från Färlövshållet, färdades mot Kristianstad och av någon anledning åkt in i en elstolpe, som hade gått av, och sen vidare in i ett träd, säger Joakim Nilsson, yttre befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad.

Annons

I bilen åkte en kvinna som före det att räddningstjänsten kom till platsen ska ha fått hjälp av några förbipasserande. Hon omhändertogs sedan av ambulanspersonal, enligt Nilsson.

– Vi misstänker drograttfylleri. Sedan är det inte säkert att det är så, vi måste skicka det till analys, säger Martin Larsson, jourförundersökningsledare vid polisen i Kristianstad.

Klockan 23.45 meddelade Trafikverket att det var full framkomlighet på platsen igen. Vid midnatt har räddningstjänsten åkt därifrån medan polis är kvar i väntan på bärgare.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons