Annons

Lindahl höll nollan i debuten

Fotboll • Publicerad 7 augusti 2019
Hedvig Lindahl efter bronsmatchen i fotbolls-VM mot England. Nu har hon debuterat i sin nya klubb, Wolfsburg, och höll nollan mot Arsenal. Arkivbild.
Hedvig Lindahl efter bronsmatchen i fotbolls-VM mot England. Nu har hon debuterat i sin nya klubb, Wolfsburg, och höll nollan mot Arsenal. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Hedvig Lindahl fick en skön debut i sin nya klubb, tyska Wolfsburg. I en träningsmatch i Österrike mot Arsenal höll den svenska landslagsmålvakten nollan när Wolfsburg vann med 3–0.

Lindahl, 36, meddelade i april att hon skulle lämna Chelsea efter fyra år men det var först efter Sveriges framgångsrika VM i Frankrike där det blev ett brons som det blev klart med ny klubbadress.

Annons

"Vilken härlig erfarenhet att få spela med detta fantastiska lag. Jag är glad och tacksam att få vinna i min debut med Wolfsburg", skriver Lindahl på sitt Twitterkonto.

Landslagskollegan Fridolina Rolfö, som också är ny i Wolfsburg, spelade inte.

Wolfsburg vann både tyska ligan och cupen i fjol och gick till kvartsfinal i Champions League.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons