Annons

Löfven fast i Bryssel – fick skippa Ullared

Politik • Publicerad 1 juli 2019
Statsminister Stefan Löfven har fastnat på toppmöte i Bryssel och missar besök i Ullared. Arkivbild.
Statsminister Stefan Löfven har fastnat på toppmöte i Bryssel och missar besök i Ullared. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Statsminister Stefan Löfvens tre dagar långa sommarturné blir naggad i kanten. Han tvingas ställa in Ullaredsbesöket i dag, liksom besöket i Falkenberg under kvällen på grund av att toppmötet i Bryssel dragit ut rejält på tiden, säger statsministerns presschef Odd Guteland till TT.

Eventuellt reser statsministern till Motala på tisdag eftermiddag, om toppmötet i Bryssel är slut tidigt vid lunch i morgon.

Löfven och övriga EU:s stats- och regeringschefer har förgäves slitit och dividerat nästan ett dygn i Bryssel för att försöka enas om de nya topposterna i unionen. Fortfarande finns ingen färdig lösning och under tisdagen görs ett nytt försök.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons