Annons
Nyheter

Man hittad död – en gripen misstänkt för mord

En man i 30-årsåldern har hittats död på en adress i Lund. En annan man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för mord alternativt dråp.
Lund • Publicerad 16 mars 2018 • Uppdaterad 17 mars 2018
Polisens kriminaltekniker har placerat ett tält då de undersöker platsen i ett bostadsområde i västra Lund där en man på fredagskvällen hittades död.
Polisens kriminaltekniker har placerat ett tält då de undersöker platsen i ett bostadsområde i västra Lund där en man på fredagskvällen hittades död.Foto: Johan Nilsson/TT

– Han greps i närheten, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Syd.

Huset, som ligger i ett bostadsområde i västra Lund, är avspärrat och tekniker ska gå igenom området. Vad som gör att polisen misstänker att den döde har mördats och som gör att den misstänkte har gripits vill Göransson inte gå in på.

Annons

– Det finns omständigheter som gör att han frihetsberövas.

Efter att han gripits fördes han till sjukhus där han fortfarande vårdas. Polisen har knackat dörr för att få mer information. Man betraktar det hela som en isolerad händelse.

– Det finns ingen anledning till oro i området, säger Anna Göransson.

KB/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons