Annons

Man i lusangripen lägenhet tvingas flytta

Bostad • Publicerad 17 september 2019
Med tiden har antalet vägglöss i lägenheten ökat och trots varning har hyresgästen inte medverkat så att sanering kunnat genomföras. Arkivbild.
Med tiden har antalet vägglöss i lägenheten ökat och trots varning har hyresgästen inte medverkat så att sanering kunnat genomföras. Arkivbild.Foto: AP/TT

En man i Malmö med vägglöss i hemmet ska omedelbart lämna sin hyreslägenhet, eftersom han vägrat att släppa in skadedjurssanerare.

I våras hade saneringsfirman hunnit knacka på dörren 14 gånger utan att bli insläppt, rapporterar . Med tiden har antalet vägglöss i lägenheten ökat och trots varningsbrev och hot om kronofogde så har hyresgästen inte medverkat så att sanering kunnat genomföras. Därför har hyresnämnden gett klartecken till uppsägning.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons