Annons
Nyheter

Man blev knivhuggen i bröstet

En man fördes till sjukhus efter att ha blivit knivhuggen i bröstet på Kråkvägen i Skurup på lördagskvällen.
Polisen har i nuläget inga detaljer kring händelseförloppet eller någon misstänkt gärningsman.
Skurup • Publicerad 8 oktober 2017

Händelsen ska ha inträffat utomhus vid klockan 18.25 på lördagen men det ska ha dröjt flera timmar innan det kom till polisens kännedom.

– Han har kommit hem till sin bostad med ett sår i bröstet men inte velat kontakta sjukvård själv. Det gjordes först senare när de insåg att det kunde vara allvarligt, säger Tenie Ericsson vid Ystadspolisen.

Annons

Den knivskurne mannen, som är 25 år gammal, uppger att gärningsmannen är en för honom okänd person. Brottet är rubricerat som försök till mord alternativt grov misshandel.

Enligt polisen finns inga vittnen till händelsen.

Mannen fördes med ambulans till akuten på Ystads lasarett. Tenie Ericsson har inga detaljer om skadeläget eller hur djupt knivhugget var men säger att mannen ska ha varit vid medvetande hela tiden.

Brottet är rubricerat som försök till mord alternativt grov misshandel. Polisen skulle försöka hålla förhör med mannen under söndagen.

Fredrik TanoSkicka e-post
Niklas Steuernagel
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons