Annons

McCartney och Starr gör okänd Lennon-låt

Musik • Publicerad 14 september 2019
The Beatles 1963. Arkivbild.
The Beatles 1963. Arkivbild.Foto: AP/TT

Paul McCartney och Ringo Starr gör gemensam sak och spelar in en låt av framlidne Beatles-kollegan John Lennon. Lennon skrev låten "Grow old with me" under inspelningen av "Double fantasy", skivan han gjorde innan han sköts till döds utanför sitt hem i New York 1980.

"Grow old with me" kommer att finnas med på Starrs kommande album "What's my name" som släpps i oktober. Även Beatles-medlemmen George Harrison, som avled 2001, medverkar på låten

Annons

– Så John är med, på ett sätt. Och jag är med och Paul också. Och om man verkligen lyssnar spelar stråkarna en rad från Harrisons . Så på ett sätt är det alla vi fyra, säger Starr till och tillägger att han alltid blir väldigt känslosam när han tänker på John Lennon:

– Jag bara älskar den här låten och jag sjunger den så bra jag bara kan. Jag har gjort mitt bästa. Vi har gjort vårt bästa.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons