Annons

Misstänkta för sprängdåd i Köpenhamn släpps

Brott • Publicerad 23 augusti 2019
Två män som i onsdags anhölls misstänkta för inblandning i sprängdådet mot skattemyndigheten i Köpenhamn i början av augusti har släppts. Arkivbild.
Två män som i onsdags anhölls misstänkta för inblandning i sprängdådet mot skattemyndigheten i Köpenhamn i början av augusti har släppts. Arkivbild.Foto: Olafur Steinar Rye Gestsson

De två män, 22 och 27 år gamla, som anhölls i onsdags misstänkta för inblandning i sprängdådet mot skattemyndigheten i Köpenhamn har släppts, rapporterar .

– Det fanns inte längre skäl till frihetsberövande, jag kommenterar det inte ytterligare, säger åklagaren Kristina Lindhoff Carleson till tidningen.

Två svenskar är sedan tidigare misstänkta för att ha varit inblandade i sprängdådet den 6 augusti. En 22-årig man sitter häktad och ska utlämnas till Danmark. En 23-årig man är fortfarande på fri fot och är internationellt efterlyst.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons