Annons

Norska räddade Chelsea

Fotboll • Publicerad 15 september 2019
Magdalena Erikssons Chelsea räddade poäng med ett sent mål. Arkivbild.
Magdalena Erikssons Chelsea räddade poäng med ett sent mål. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Topplaget Chelsea var på väg mot en chockförlust borta mot Brighton i Super League – men räddades av norskan Guro Reiten.

Hennes kvittering på stopptid innebar att lagkaptenen Magdalena Erikssons och Jonna Anderssons engelska fotbollsklubb fick med sig en poäng efter 1–1-resultatet.

Annons

Brighton hade bara ett avslut på mål – och det gick in. Aileen Whelans mål i 84:e minuten såg ut att kunna ge en skrällseger, men Reiten räddade Chelsea. Mittfältaren Amanda Nildén fanns inte med i Brightons lag medan backduon Eriksson och Andersson spelade hela matchen för Chelsea.

Chelsea, som slog Tottenham i premiären inför drygt 24 000 åskådare, har fyra poäng efter två matcher. Av de lag som spelat två matcher är Everton och Manchester City fullpoängare.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons