Annons

Oklart om Karlsson spelar nästa NHL-semi

Ishockey • Publicerad 21 maj 2019
San Joses Erik Karlsson. Arkivbild.
San Joses Erik Karlsson. Arkivbild.Foto: Jeff Roberson/AP/TT

NHL-laget San Joses tränare Pete DeBoer kan ännu inte säga om svenske backen Erik Karlsson kommer att spela när man möter St Louis för sjätte gången i semifinalserien i Stanley Cup.

– Jag kommer inte att gå in på några uppdateringar kring skador eller resor i dag. Vi kommer att ha den uppställning som ger oss bäst chans att vinna, det är det bästa sättet som jag kan svara på det på, sade DeBoer på måndagen enligt .

Annons

Nästa semifinal mellan San Jose och St Louis spelas natten mot onsdag svensk tid. Det står 3–2 till St Louis i semifinalserien som avgörs i bäst av sju matcher.

Erik Karlsson har under stora delar av säsongen dragits med en ljumskskada. I det senaste mötet, som spelades natten mot måndag svensk tid, gick Karlsson av isen ett par minuter in i andra perioden, märkbart plågad.

Även San Joses Joe Pavelski och Tomas Hertl är skadade och det är oklart om de står på isen vid nästa semi.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons