Annons

Omröstning i veckan om brittiska brexitlagar

Storbritannien • Publicerad 16 december 2019
Storbritanniens premiärminister Boris Johnson under ett besök hos nyinvalda konservativa parlamentsledamöter på Sedgefield Cricket Club i County Durham i lördags.
Storbritanniens premiärminister Boris Johnson under ett besök hos nyinvalda konservativa parlamentsledamöter på Sedgefield Cricket Club i County Durham i lördags.Foto: Lindsey Parnaby/AP/TT

De lagar som behöver antas för att verkställa Storbritanniens utträde ur EU kommer att läggas fram för omröstning i parlamentet på fredag, meddelar en talesperson för premiärminister Boris Johnson.

Efter storsegern i parlamentsvalet i förra veckan väntas Johnson inte ha några problem med att verkställa brexit enligt planen den 31 januari. Konservativa partiet får nu 365 platser i underhuset, en ökning med 48 jämfört med valet för två år sedan, och har därmed egen majoritet.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons