Annons

Pepparkakor för 10 000 förstörda

Brott • Publicerad 15 november 2019
Tre män är misstänkta för skadegörelse en stor mängd pepparkakor förstörts i en affär i Kristianstad. Arkivbild.
Tre män är misstänkta för skadegörelse en stor mängd pepparkakor förstörts i en affär i Kristianstad. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Pepparkakor till ett värde av 10 000 kronor har förstörts i en Coop-butik i Kristianstad. Tre män i 20-årsåldern är misstänkta för skadegörelsen.

Polisen misstänker att männen planerade att göra en film som skulle spridas på sociala medier, skriver Kristianstadsbladet.

Annons

Det var i torsdags som händelsen inträffade. En av männen ska ha blivit slagen med en gurka och sedan kastat sig in i en stapel med mängder av pepparkaksburkar. Ett stort antal kakburkar förstördes.

De misstänkta männens telefoner har tagit i beslag och ska granskas av polisen. De tre förnekar brott och säger att det handlar om en olyckshändelse.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons