Annons
Nyheter

Läget allvarligt men stabilt efter krock med elskåp

En man fördes till sjukhus efter att ha krockat med ett elskåp i Bjärnum under natten till fredagen. Inledningsvis var hans skador livshotande, men under dagen blev skadeläget mer stabilt.
Bjärnum • Publicerad 3 januari 2020
Foto: Johan Nilsson/TT

Singelolyckan inträffade vid 03.30-tiden på fredagen. Föraren, en man i 50-årsåldern, krockade med ett elskåp längs Norra vägen. Räddningstjänsten ska ha fått hjälpa honom ut ur bilen.

Vid ankomst till Centralsjukhuset i Kristianstad ska mannen ha haft livshotande skador, uppgav Region Skåne på fredagsmorgonen. På eftermiddagen kunde polisen berätta att mannen var kvar på CSK och att läget bedömdes som allvarligt men stabilt.

Annons

– Det är absolut inte livshotande, säger polisens inre befäl Andreas Hällefors.

Mannen ska ha fått skador i huvudet och frakturer på ryggen eller nacken.

Polisen ska nu utreda vad trafikolyckan har berott på.

I samband med räddningstjänstens arbete på platsen stängdes vägen av tillfälligt i båda riktningar. Sedan 04.30-tiden ska det åter vara full framkomlighet på vägen, enligt Trafikverket.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Martin SöderbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons