Annons

Sex misstänkta efter skjutning i Kramfors

Brott • Publicerad 23 juni 2019
En man skottskadades i Kramfors på lördagskvällen. På söndagen satt sex personer anhållna för mordförsök. Arkivbild.
En man skottskadades i Kramfors på lördagskvällen. På söndagen satt sex personer anhållna för mordförsök. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Sammanlagt sex män har nu anhållits, misstänkta för mordförsök efter en skottlossning i Kramfors.

Fyra personer, som flydde i en bil efter lördagskvällens skjutning i ett bostadsområde, kunde gripas efter en jakt där bland annat en polishelikopter var inblandad. Ytterligare två män greps senare. Den skottskadade har kunnat lämna sjukhuset dit personen fördes efter händelsen.

Annons

Ett ögonvittne, som bor i området, gick fram till fönstret när skrik hördes från gatan:

– Då ser jag fyra killar som bråkar med två andra killar på andra sidan gatan, säger vittnet som då ringde till SOS Alarm.

– Helt plötsligt tar en av personerna upp en pistol och börjar att avfyra skott. Jag ropade till personen på SOS Alarm att nu skjuter de honom, fortsätter det anonyma ögonvittnet som citeras av allehanda.se.

Under söndagen fortsatte den tekniska undersökningen av brottsplatsen, men polisen ville inte berätta fler detaljer om händelseförloppet eller de misstänktas ålder.´

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons