Annons

Skämtar om Hamilton till rivalen

Bilsport • Publicerad 2 augusti 2019
Lewis Hamilton. Arkivbild.
Lewis Hamilton. Arkivbild.Foto: Zoltan Balogh/AP/TT

Red Bulls stallchef Christian Horner skojade till det när han fick svara på spekulationer om att Max Verstappen (Red Bull) och Lewis Hamilton (Mercedes) kan hamna i samma F1-stall framöver.

"Transferryktena" har handlat om huruvida Mercedes tänker göra ett försök att plocka in Red Bulls 21-årige nederländare för att ersätta finländske Valtteri Bottas 2020.

Annons

På frågan om Mercedes stallchef Toto Wolff kontaktat Red Bull om Verstappen, och om det vore bra för sporten att ha båda i samma stall, log Horner brett.

– Toto har verkligen inte pratat med mig om det, sade han.

– Han pratar med nästan varje förare i fältet, så jag skulle tro att han i så fall pratat direkt med föraren och inte genom teamet.

– Situationen med Max är tydlig. Men när det gäller att ha båda i samma stall så har jag faktiskt inte hört något från Lewis om att han vill ansluta (till Red Bull) nästa år, skojade Horner.

Hamilton har vunnit mästerskapet fem gånger, och var snabbast på träningen inför helgens deltävling i Ungern.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons