Annons
Nyheter

Skåne: Flera rattfyllerister stoppade på vägarna i natt

Under natten till torsdagen har fyra rattfyllerister stoppats av polisen, på olika håll i Skåne.
Skåne • Publicerad 19 september 2019
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Först ut var en kvinnlig bilist i 45-årsåldern, som stoppades vid 00.30 i Höllviken. Kvinnan blåste positivt på utandningsprovet och togs med för ytterligare provtagning. Hon omhändertogs därefter enligt lob (lagen om omhändertagande av berusade personer).

En knapp timme senare stoppades en 26-årig manlig förare i Malmö. Även han blåste positivt och togs med för provtagning.

Annons

Ytterligare en timme senare, vid klockan 02.20 stoppades en 30-årig manlig förare för kontroll på E22 vid trafikplats Sege. I det här fallet fattade polisen misstankar om drograttfylleri, samt olovlig körning och ringa narkotikabrott.

Slutligen misstänks ännu en man, denna 29 år gammal, för drograttfylleri efter en kontroll på riksväg 13 vid Röstånga. Mannen stoppades strax innan klockan fyra på morgonen och togs med för vidare provtagning.

Mattias LundvallSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons