Annons

Stensons ras fortsätter – 18 slag från täten

Golf • Publicerad 18 januari 2020
Henrik Stenson. Arkivbild.
Henrik Stenson. Arkivbild.Foto: Kamran Jebreili/AP/TT

Henrik Stenson faller allt längre genom resultatlistan i sin årspremiär i Singapore. Den svenska golfstjärnan inledde tävlingen på Asientouren med en stabil 68-runda men har följt upp det med 72 respektive 74 slag, och är långt från topplaceringarna.

Efter tre rundor ligger han på totalt ett över par, samma som landsmannen Malcolm Kokocinski, och har hela 18 slag upp till Matt Kuchar som leder på –17. Amerikanen har tre slags ledning före Miguel Tabuena, Filippinerna, och Jazz Janewattananond, Thailand, inför sista rundan.

Matt Kuchar tog OS-brons i Rio 2016 och är tillsammans med Stenson (silver i Rio) och engelsmannen Justin Rose (guld) de stora affischnamnen i Singapore. Både Kuchar och Rose, sexa totalt, har gett valuta för pengarna medan Stenson får rycka upp sig ordentligt.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons