Annons

Svensk landslagsspelare byter klubb

Handboll • Publicerad 15 maj 2019
Daniela Gustin. Arkivbild.
Daniela Gustin. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Handbollslandslagets Daniela Gustin byter klubb. Högersexan lämnar tyska mästarlaget Bietigheim för ett tvåårskontrakt med Horsens, nykomling i danska högstaligan, skriver managementföretaget som representerar 25-åringen.

Gustin har inte spelat handboll sedan hon drog av korsbandet under EM i december. Prognosen är att hon är tillbaka i spel igen i september.

Annons

– Horsens är en klubb som har något spännande på gång och jag är glad att få följa med laget på den resan. Jag ser fram emot att komma tillbaka från skadan och sedan bidra till att laget håller sig kvar i ligan, säger Daniela Gustin till .

Ett skäl till klubbytet är att hon ska kunna pendla från tyska Flensburg, vid den danska gränsen, där hennes pojkvän, herrlandslagsspelaren Hampus Wanne, är proffs.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons