Annons
Innehåll från Everöds El

”Vi åker hem till alla villaägare och lämnar en offert där också ROT-avdraget finns med”

Handen på hjärtat. Visst tycker du om att ha det varmt och skönt hemma, men skruvar ofta ner på vintern för att det inte ska bli för dyrt?
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

- Det finns ingen anledning. Värmepump eller solceller gör att du kan hålla en perfekt värme hemma, säger Conny Nilsson Björling, vd och ägare till Everöds Elbyrå.

- Just nu installerar vi par solcellsanläggningar här i våra trakter. Och snart är det vinter, säger Conny Nilsson Björling som är vd och ägare till Everöds Elbyrå.
- Just nu installerar vi par solcellsanläggningar här i våra trakter. Och snart är det vinter, säger Conny Nilsson Björling som är vd och ägare till Everöds Elbyrå.

Så vad är rätt lösning för just mitt hus?

- Det beror på husets förutsättningar och hur mycket du vill investera, säger Conny vidare och ritar på ett papper.

- Det mest lönsamma är att installera en värmepump. Men solceller blir mer och mer populärt. Det driver hela huset och du får intäkter genom att sälja ditt elöverskott till ett garanterat pris. För även om installationen kostar så blir kostnaden lägre, så det finns ingen anledning att vänta.

Fler och fler skaffar dessutom elbilar och hybridbilar. Bara att ladda med egenproducerad el. För att inte tala om sommaren när poolen ska värmas upp.

- Det blir helt klart lite roligare att öppna räkningarna, säger Conny.

Värmepumpar är ett annat alternativ som vill hålla värmen uppe och kostnaderna nere.

- Vi har installerat tusentals värmepumpar över hela Skåne och västra Blekinge, säger Conny och talar sig varm för IVT:s värmepumpar och erbjudandet från Everöds El.

- Vi tar ett totalansvar i ordets rätta bemärkelse. När installationen är klar släpper vi inte kontakten utan finjusterar så att den levererar på toppnivå.

Men funkar det också för mig som har direktverkande el?

- Ja, absolut. Vi har egna VVS-installatörer och gör om. Kort sagt så hittar vi den bästa lösningen. Och det kostar inget att fråga oss och få en offert. Då kan vi också beskriva hur mycket du sparar i lägre kostnader varje månad.

Hur kommer det klimatsmarta in i bilden?

- Både värmepumpar och solceller tar ju hand om den energi som redan finns, så kallad förnybar energi. Alla talar mer och mer om att vi ska göra oss fria från fossil bränsle och detta är de bästa sätten att ställa om.

Så hur börjar vi?

- Ring eller maila så kommer vi hem på besök och gör sedan en kostnadsfri offert, självklart utan att man förbinder sig för något.

Klicka här så kommer du in på vår hemsida direkt.

FÖRDELAR:

• Producera din egen hushållsel och få betalt för överskottet.

• Nytt sortiment med effektivare och snyggare solpaneler

• Miljövänligt och långsiktigt hållbart

• Garanti på panelernas effekt i 25 år

• Ett statligt miljöbidrag kan ge upp till 20% tillbaka.

• Använd ditt ROT-avdrag för installation av både värmepumpar och solpaneler.

• Everöds Elbyrå tar hand om allt från kalkyl till installation med garanti.

OM EVERÖDS EL:

EVERÖDS ELBYRÅ

Startade 1965. Har allt under ett och samma tak – installatörer, elektriker och VVS-montörer. Ägs sedan 1995 av Conny Nilsson Björling. Har kreditbetyg AAA, vilket är det högsta beviset på ett välskött företag. Har idag 32 medarbetare. Välkommen att ringa kontoret på 044-23 83 50.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se