Annons

Villas första förlust i år

Bandy • Publicerad 13 november 2019
Bollnäs satte stopp för Villa Lidköpings långa förlustfria svit och vann med 2–1 på bortaplan på onsdagen. Arkivbild.
Bollnäs satte stopp för Villa Lidköpings långa förlustfria svit och vann med 2–1 på bortaplan på onsdagen. Arkivbild.Foto: Sören Andersson/TT

I fjol förlorade svenska mästarlaget Villa Lidköping bara en match på hela säsongen. Redan efter fyra omgångar elitseriebandyn står det klart att det blir minst lika många nollpoängare i år. På onsdagskvällen vann Bollnäs – samma lag som besegrade Villa Lidköping i fjol – med 2–1 på bortaplan, och går därmed upp på samma poäng som serieledaren från Lidköping.

Johan Löfstedt gav Villa ledningen i den 16:e minuten, men gästernas Christian Mickelsson blev den som satte stopp för den 355 dagar långa förlustfria sviten. Först kvitterade han i den 19:e minuten och sedan satte han segermålet med en halvtimme kvar av matchen. Hemmalaget tryckte på för en kvittering, men den finländska landslagsmålvakten Pettri Virtanen var strålande i Bollnäsmålet.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons