Annons

Volleystjärnan missar landslagslägret

Volleyboll • Publicerad 30 april 2019
Isabelle Haak. Arkivbild.
Isabelle Haak. Arkivbild.Foto: BJÖRN LINDGREN /TT

Den svenska volleybollstjärnan Isabelle Haak missar landslagslägret i Falköping som inleds under onsdagen. Förklaringen stavas överansträngd axel efter ett tufft matchande med klubblaget i Italien.

– Efter en väldigt lång säsong med viktigare matcher är det klart att man slits, i detta fallet är det axeln. Jag kollade upp det i Italien men det har inte blivit bättre eftersom programmet har varit likadant hela tiden, säger hon till .

Annons

19-åringen har nyligen lagt ännu en framgångsrik proffssäsong bakom sig där hon dominerat poängmässigt i Scandicci.

Landslagssamlingen, som inleds med läger i Falköping och fortsätter i Stockholm och sedan i Polen med flera träningsmatcher, är uppladdning inför Golden League-spelet som inleds månadsskiftet maj-juni. Om Haak ansluter till landslaget i Stockholm eller senare återstår att se. Först och främst ska hon hem till Ängelholm och läkarundersökas.

– Men det verkar inte vara något allvarligt. Jag behöver mest jobba upp särskilda muskler som slitits ut, säger Haak till SVT.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons