Open

Kristianstadsprofilen Babba i stort klädsamarbete

Kristianstad Artikeln publicerades
Babba Canales.
Foto:Lindex
Babba Canales.

I höst frontar Babba Canales från Kristianstad Lindex höstkollektion med stickat, Stickat by Babba. Tre nordiska influencers har valts ut för att de har en spännande karriär och personlighet. Klädkedjan vill visa riktiga kvinnor i stället för modeller.

– Det känns väldigt roligt och uppfriskande med ett stort modemärke som vill göra något annorlunda och porträttera riktiga kvinnor, säger Babba Canales till Damernas värld.

Lindex har valt att jobba tillsammans med Babba för att hon har en positiv och glad personlighet, är driven och en ambitiös entreprenör.

– Med sitt naturliga självförtroende tror vi att hon kan inspirera många kvinnor, skriver Jessica Eriksson presskontakt på Lindex till Kristianstadsbladet.

Babba Canales har utsetts till en av affärsvärldens mest lovande talanger av amerikanska tidningen Forbes, hon har jobbat på Uber i New York där hon nu driver egen marknadsföringsbyrå under namnet By Babba och hennes drömmiga bröllop skildras i ett stort bildspel på vogue.com.

Karriären har tagit henne från Kristianstad, till Stockholm, Berlin och New York.

Framöver vill hon driva ett bolag som har som grund att göra världen till en bättre plats, uppger hon för Damernas värld. Och hennes råd till unga tjejer som vill lyckas: "Om man fokuserar på att må bra och ha roligt blir man ofta bäst, man är ju bäst på det man tycker är kul".