Biltjuv från Halmstad greps i Kattarp

Kattarp Artikeln publicerades

Polisen grep under onsdagskvällen en 28-årig man i Kattarp som ligger strax utanför Östanå. Bilen stals från en bilfirma i Halmstad för några dagar sedan.

Rickard Karlsson, inre befäl vid Kristianstadspolisen, säger att den stulna bilen synts till i bygden de senaste dagarna. En polispatrull från Hässleholm kollade därför upp några adresser som skulle kunna vara av intresse under kvällen.

På en adress i Kattarp hittar de den stulna bilen som står parkerad vid ett hus. De avvaktar först och griper sedan den misstänkte biltjuven när han kommer ut från huset och är på väg till bilen. Gripandet sker 18.20.

Mannen togs sedan till Kristianstad för förhör och satt under onsdagskvällen i polisens arrest.

– Han förnekar brott i förhör, så vi ska kontakta åklagare och inväntar beslut om han blir anhållen, säger Rickard Karlsson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.