Datum klart för granhämtning

Östra Göinge Artikeln publicerades
Granhämtning sker den 19 januari i år.
Foto: Per-Erik Sandebäck
Granhämtning sker den 19 januari i år.

Tjugondag Knut inträffar på söndag den 13 januari. Men granhämtningen i Östra Göinge sker först på lördagen den 19 januari.

Lions Club i Östra Göinge hämtar då granar i Broby, Knislinge och Glimåkra mot 40 kronor i en plastpåse. Granarna ska finnas vid tomtgränsen senast 10.00, då tas även petflaskor och pantburkar emot. De gator detta gäller har fått information i brevlådan. De insamlade pengarna går oavkortat till föreningens hjälpverksamhet.

Den 19 januari hämtar även Hanaskogs IS granar i Hanaskog.

Det kommunala renhållningsbolaget Ögrab berättar också att det går bra att lämna granar på de sex återvinningscentralerna.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.