Majskastare har nu polisanmälts

Knislinge Artikeln publicerades
Majskastare har nu polisanmälts.
Foto:Matthew Mead
Majskastare har nu polisanmälts.

Kommunpolisen Rolf Paimensalos uppmaning gav frukt. Nu har åtminstone en polisanmälan efter förra veckans skadegörelse mot bilar kommit in.

Efter att flera bilar ska ha utsatts för skadegörelse i Knislinge under helgen utan att det kommit in någon anmälan röt kommunpolisen Rolf Paimensalo till.

– Hur ska polisen kunna få stopp på olagligheter om de som drabbas underlåter att göra en korrekt polisanmälan? sa han i tisdagens tidning och uppmanade de drabbade att ta kontakt med polisen. På kvällar och helger går det bra att ringa 114 14 för att göra anmälan, eller 112 om ärendet är akut.

Nu verkar det som om han fått gehör. På tisdagen lämnades en anmälan in från den personen som hade fått majskolvar kastade på sin bil från en viadukt vid kyrkan i Knislinge vid 21-tiden på lördagskvällen.

– Det har kommit in en anmälan om skadegörelse på motorfordon i samband med den händelsen, säger Robert Loeffel, presskommunikatör på polisen.

Han bekräftar att bilen fick skador i form av bucklor och repor på taket.

– Men eftersom det var mörkt på platsen och föraren inte såg vem som kastade finns det inga misstänkta i nuläget, säger Robert Loeffel.