Polisens vädjan: Hör av dig med dina synpunkter

Östra Göinge Artikeln publicerades
Rolf Paimensalo.
Foto: Carl-Johan Liljedahl
Rolf Paimensalo.

Polisen vill ha in fler synpunkter gällande hur medborgare, eller de som är verksamma, i Östra Göinge, Osby och Hässleholm upplever situationen.

Detta genom att fylla i medborgardialogen, en enkät bestående av 14 frågor. Svaren finns med som grund för medborgarlöften från polis och kommun under 2020.

– Som det är nu får vi ofta höra klagomål från äldre personer som kommer fram till oss. Men vi vill nå allas synpunkter, även de ungas. Och den här enkäten är lätt att fylla i, det kan man även göra på polisens webbsajt, säger Rolf Paimensalo, kommunpolis i Osby och Östra Göinge.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.