IFK gav Nikolas två poäng i avskedspresent

Nikolas Larsson avtackades av arbetskamrater, sponsorer och vänner innan matchen.
Spelarna gav honom två pliktskyldiga poäng – även om det satt långt inne.
Handboll • Publicerad 19 september 2018

IFK besegrade HIF Karlskrona med 27–23 (11–11) och tog lagets 69:e raka seger på hemmaplan.

– Det var inte den vackraste handbollen jag sett i Arenan men det var två poäng, säger Nikolas Larsson.

”Nikolasmatchen” var en seg historia i 30 minuter.

I halvtid var ställningen nämligen 11–11.

I andra halvlek växlade hemmalaget upp ett snäpp. Ett ryck i början av halvleken gav IFK en tremålsledning och den bevakade man sedan in i mål.

Det innebar två nya poäng in upp på kontot. Och den 69:e raka segern i Kristianstad Arena.