Annons

Åberg återvänder till Eskilsminne

Han lämnade Kristianstad FC efter en säsong. Nu står det klart att forwarden Emil Åberg går tillbaka till Eskilsminne, som nästa år är nykomling i söderettan och kommer att möta KFC.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 16 december 2017 • Uppdaterad 17 december 2017
Emil Åberg
Emil ÅbergFoto: Bosse Nilsson

Det är på sin hemsida som division I-nykomlingen Eskilsminne presenterar Emil Åberg som ny spelare i truppen. Åberg spelade i Eskilsminne 2013-2016 och återvänder nu efter en säsong i Kristianstad FC där det blev tio mål i söderettan säsongen 2017.

”Eskils ser fram emot att jobba med Emil igen och det gläder oss att få se honom på Harlyckan igen. Med hans färdigheter på plan, sätt att vara och som en fin ambassadör för föreningen, är vi övertygade om att han kommer vara en viktig del av Eskils framfart i division”, skriver Eskilsminne på sin hemsida.

Annons

Forwarden hade kontrakt med KFC över säsongen 2018, men kontraktet bröts i förtid i samförstånd med KFC efter önskemål från Emil Åberg.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons