Arnarsson lämnade IFK för GOG – redan klart med ny klubb

Handboll/Kristianstad Artikeln publicerades
Arnar Freyr Arnarsson.
Arnar Freyr Arnarsson.

IFK Kristianstads förre mittsexa Arnar Freyr Arnarsson har precis inlett säsongen i sin nya klubb GOG, men redan nu kommer uppgifter om ett klubbyte. Enligt danska TV2 är Arnarsson klar för tyska Melsungen från och med nästa sommar.

Både Arnar Freyr Arnarsson och Stig-Tore Moen lämnade som bekant IFK för GOG inför den här säsongen. Men det ser ut att bli en kort sejour i Danmark, åtminstone för Arnarsson.

Danska TV2 skriver att Arnarsson skrev på ett tvåårskontrakt med GOG, men att det är oklart om islänningen redan har utnyttjat en klausul i kontraktet eller om GOG får betalt för honom.

GOG ingår i IFK:s Champions League-grupp den här säsongen och lagen möts i premiären i Kristianstad Arena den 15 september.

Danskarna har inlett säsongen svagt och åkte bland annat på ett sensationellt nederlag mot nykomlingen Fredericia (30–33) i premiären av den danska ligan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.