Annons

Asllani: "Tack för all kärlek"

Fotboll (TT) • Publicerad 5 juli 2019
Kosovare Asllani mår bättre efter smällen, men det är fortfarande oklart om hon kan spela bronsmatchen mot England i morgon.
Kosovare Asllani mår bättre efter smällen, men det är fortfarande oklart om hon kan spela bronsmatchen mot England i morgon.Foto: Pontus Lundahl/TT

Kosovare Asllani har uttalat sig för första gången efter den otäcka huvudsmällen i VM-semifinalen mot Nederländerna. På Instagram skickar stjärnan en hälsning.

"Tack alla för er kärlek och ert stöd”, skriver Asllani.

Annons

Mittfältaren blev utburen på bår efter att ha fått en boll i huvudet i slutet av matchen, som Nederländerna vann med 1–0 efter förlängning.

De första signalerna från sjukhuset var dock positiva, läkarna hittade inga tecken på allvarlig skada och i går meddelade landslagsläkaren Houman Ebrahimi att Asllani "mår väldigt bra" förutom lite stelhet i nacken.

Det är osäkert om hon kan spela bronsmatchen mot England på lördag.

– Vi tar det dag för dag, sade Ebrahimi.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons