Annons

Bekräftat: Sixten Mohlin lämnar Dalkurd

Det kommer inte som någon större överraskning, men nu är det helt klart att Åhussonen Sixten Mohlin lämnar Dalkurd FF, som degraderades från allsvenskan till superettan för en knapp månad sedan.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 4 december 2018
Sixten Mohlin.
Sixten Mohlin.Foto: BOSSE NILSSON

Han startade 18 allsvenska matcher för nykomlingen Dalkurd FF.

Dock lyckades han inte rädda kvar uppstickaren i allsvenskan.

Annons

När Bladetsporten pratade med Sixten Mohlin för tre veckor sedan summerade han året i Dalkurd som ”rörigt men lärorikt” och det är nu klart att det inte blir en fortsättning för den före detta Kristianstads FF/Kristianstad FC-målvakten.

Under tisdagen meddelade klubben att sju spelare lämnar föreningen.

Sedan tidigare är det klart att mittbacken Kebba Ceesay går till Sirius. De andra sex som lämnar är Sixten Mohlin, mittfältarna Smajl Suljevic och Ammar Ahmed, samt anfallarna Alibek Aliev, Andrew Stadler och Eero Markkanen.

Sedan tidigare är det också klart att Mohlins kontrakt med Malmö FF, där han varit utlånad från de senaste åren, inte kommer att förlängas.

Sixten Mohlin är därmed en fri spelare på marknaden.

Marcus NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons