Annons

”Chippen” mot kontrakt?

Christian ”Chippen” Wilhelmsson spelar för Mjällby i höst. Det säger Kristianstadsbladets källor. Men klubbchefen Jörgen Martinsson dementerar. ”Det stämmer inte. Tyvärr”, säger han.
Sport • Publicerad 3 juli 2014
Christian Wilhelmsson.
Christian Wilhelmsson.Foto: 

Det senaste i silly season är alltså att ”Chippen” ska vara klar för Mjällby. Ett tremånaderskontrakt som gäller säsongen ut.

– Det hade så klart varit jättekul om det varit sant. Men vi har inte erbjudit något kontraktsförslag till honom, säger Martinsson.

Annons

Han träffade ”Chippen” senast i söndags kväll. I går fyllde frun Oksana Wilhelmsson 30 år och de är iväg på semester med familjen.

– De ska vara tillbaka i Hällevik om någon vecka och ”Chippen” har sagt att det är tid att bestämma sig om framtiden när han har återvänt. Det finns ännu inget beslut från Christians sida och inget färdigt kontraktsförslag som sagt.

Men där finns något nytt. Det berättar Martinsson.

– Ja, vi har muntligen kommit överens om villkoren, ifall ”Chippen” bestämmer sig för att spela för oss. Men hur det ser ut kan jag inte diskutera med media.

Just nu är det fullt fokus inför lördagens allsvenska match borta mot Kalmar. I nuläget är det ingen spelare på väg in eller ut, även om Mjällby fått en del lösa förfrågningar gällande sina spelare; att köpa eller låna.

Efter Mjällbys match mot Kalmar väntar Falkenbergs FF hemma den 12 juli. Skulle 34-årige ”Chippen” ansluta till Mjällby är IFK Göteborg borta den 20 juli den första allsvenska matchen han kan spela, eftersom transferfönstret öppnar den 15 juli.

Tor Gasslander
Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons