Annons

Glimmas segertåg fortsätter

Glimma hade inga som helst problem med att avfärda tabelljumbon Malmö IK på bortaplan och knipa fjärde raka segern i fortsättningsserien.
– Tre poäng och powerplay, det är det enda jag är nöjd med, säger tränaren Johan Sandmark.
Ishockey • Publicerad 8 januari 2018
Glimmas tränare Johan Sandmark.
Glimmas tränare Johan Sandmark.Foto: Peter Åklundh

Glimma grundlade 8–4-segern mot Malmö IK i den första perioden. Glimma gick fram till en 3–0-ledning – då hade inte ens nio minuter spelats av matchen.

Noterbart var att samtliga tre Glimmamål kom till i powerplay.

Annons

– Vi har haft det lite tungt med vårt powerplay i inledningen av serien, så det var skönt att det lossnade, säger Glimmas tränare Johan Sandmark.

Efter den drömstarten på matchen kunde Glimma ganska enkelt kontrollera matchen och till slut vinna med fyra poängs marginal.

– Det var en dålig och slutstruken insats från vår sida över 60 minuter. Tre poäng och powerplay, det är det enda jag är nöjd med, säger Sandmark.

Glimma har inlett fortsättningsserien på ett glimrande sätt och har fyra raka seger. Nu siktar laget på att behålla förstaplatsen, som innebär playoff senare i vår.

–Så är det naturligtvis, men då måste vi spela betydligt bättre, säger Johan Sandmark.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons