Annons

Glimma vann stort mot Diö

Trots att man inte hade något att spela för så körde Glimma över Diö med 7–0. Glimma är redan klara seriesegrare och ser nu fram emot playoff-spelet mot division II. Ett playoff som inleds den 22 februari.
Ishockey • Publicerad 11 februari 2018
Johan Sandmark har förlängt sitt kontrakt med Glimma även över säsongen 2018/2019.
Johan Sandmark har förlängt sitt kontrakt med Glimma även över säsongen 2018/2019.Foto: Bosse Nilsson

Glimma besegrade Diö med 7–0 på bortais och tränaren Johan Sandmark var nöjd.

– Jag var lite rädd att tändningen skulle vara dålig i och med att vi redan hade vunnit serien. Men grabbarna visade fin inställning och gjorde det bra, säger ”Sankan”, som tillsammans med assisterande tränaren Fredrik Arvidsson har förlängt med Glimma över säsongen 2018/2019.

Annons

– Vi vill göra den här resan mot division II och sen får vi om målet nås redan den här säsongen. Annars tar vi nya tag nästa säsong.

Gimma spelar sin första playoff-match hemma i Trollarinken den 22 februari (mot sexan i alltvåan som i dagsläget är Limhamn) med retur den 24:e och en eventuellt avgörande match (även den på bortais) den 25:e. Skulle Glimma gå vidare väntar en kvalserie (som inleds den 9 mars) med fyra lag där ettan går upp i division II.

Marcus NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons