Annons

Högernia har fått kontraktsförslag av IFK

Islänningen Teitur Örn Einarsson, som tränade med IFK Kristianstad före jul, har fått ett kontraktsförslag av klubben.
Handboll • Publicerad 4 januari 2018
Teitur Örn Einarsson och Andrea Jakobsen.
Teitur Örn Einarsson och Andrea Jakobsen.Foto: Lasse Ottosson

Tillsammans med sin flickvän Andrea Jakobsen var Teitur Örn Einarsson i Kristianstad före jul. Jakobsen tränade med Kristianstad HK och Einarsson med IFK.

Nu har åtminstone Einarsson fått ett kontraktsförslag av IFK.

Annons

– Han har fått ett förslag att tänka på. Sedan hänger det inte bara på oss, det är en förening till som är involverad, säger IFK:s sportchef Jesper Larsson och syftar på Kristianstad HK.

IFK:s lagbygge inför nästa säsong börjar redan nu se klart ut. Saknas, förutom en högernia, gör också en ersättare till Tim Sörensen på högerkanten. Anton Halén uppges stå högt på önskelistan.

IFK vill också behålla spelarna längre än vad som tidigare varit fallet med flera av spelarna i artikelserien ”Guldlaget som försvann”.

– Under kommande säsonger har vi valt en lite annorlunda linje och försöker behålla spelarna lite längre. Det är alltid några som kommer att försvinna ändå, men inte i riktigt samma utsträckning, säger Jesper Larsson.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons