Annons

IFK letar ersättare på Blocket – har du vad som krävs?

Till hösten slutar Nikolas Larsson som klubbchef i IFK Kristianstad. I en annons på Blocket letar klubben nu efter en ny kommersiell chef.
”Du ansvarar för försäljning till våra Partners (intäktsbudget ca 20 mkr)”, skriver IFK bland annat i annonsen.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 26 april 2018

På torsdagen kom beskedet att Nikolas Larsson slutar som klubbchef den 1 september. Det är fortfarande oklart vad han ska göra härnäst, men mycket talar för att han fortsätter inom klubbarnas intresseorganisation Svensk ElitHandboll (SEH).

När Nikolas försvinner söker IFK i stället en kommersiell chef och nu har man gått ut med en annons på blocket. Där framgår det bland annat att sportchefen Jesper Larsson och evenemangschefen Henrik Fröberg tillsammans med den nya kommersiella chefen bildar en ledningsgrupp.

Annons

Den nya tjänsten innehåller bland annat ansvarsuppgifter som övergripande administration, kostnader i föreningen och att vara kontaktpunkt mot kommun och myndigheter.

Men det gäller att agera snabbt. Sista ansökningsdag är redan den 16 maj.

Hela annonsen finns HÄR.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons