Annons

Ingen Sixten till Varberg – som värvar målvakt från HIF

Källor till Bladetsporten placerade Sixten Mohlin i Varberg. Men den övergången ser inte ut att bli av. På fredagen presenterade Varberg förre Helsingborgsmålvakten Matt Pyzdrowski som nyförvärv.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 15 december 2017
Matt Pyzdrowski.
Matt Pyzdrowski.Foto: Foto: TT

Det var i torsdags som Bladetsporten skrev om att Sixten Mohlin var på väg till Varbergs BoIS i superettan. En klubb som sedan tidigare hade värvat förre KFC-tränaren Joakim Persson och spelarduon Albert Ejupi och Nahom Girmai. Men den övergången lär inte bli av för förre KFC-keepern.

På fredagens blev nämligen Matt Pyzdrowski klar för Varberg. En klubb där han återförenas med sin gamle tränare från tiden i Ängelholm, Joakim Persson.

Annons

–Det betydde mycket. Vi fick en bra relation och litar på varandra efter fyra säsonger. Jag ville ha en nystart med någon som tror på mig och han visade verkligen att han ville ha mig, säger Matt Pyzdrowski till Halland Nyheter.

Senast kommer amerikanen från en mindre lyckad sejour i Helsingborgs IF. Kontraktet med Varberg är skrivet över två år.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons