IFK-spelaren förlänger

Handboll Artikeln publicerades
IFK Kristianstad förlänger kontraktet med kantspelaren Johannes Larsson.
Foto:Peter Åklundh
IFK Kristianstad förlänger kontraktet med kantspelaren Johannes Larsson.

Johannes Larsson stannar i IFK Kristianstad. Högersexan har förlängt kontraktet till och med säsongen 2016-2017.

24-årige Johannes Larsson är klar för en fortsättning i IFK Kristianstad.

Det meddelar elitserieklubben i ett pressmeddelande.

Jesper Larsson, sportchef i IFK Kristianstad:

– Johannes är en väldigt lojal kille som alltid ger 100 procent. Att han är från Kristianstad är förstås ett plus. Johannes har utvecklats under sina år i klubben och kommer att ta upp kampen med Tim Sörensen på bästa tänkbara sätt.

Johannes Larsson:

– I Kristianstad har jag bäst förutsättningar att utveckla mig som handbollsspelare och dessutom trivs jag väldigt bra i klubben. Jag kan träna handboll på heltid och fokusera på just handbollen. IFK Kristianstad har kommit långt med hela konceptet med allt från bra fysträning till kostbiten. Jag ser fram mot en ytterligare en säsong i IFK, klubben har höga målsättningar både i elitserien och för spel i Europa vilket känns väldigt inspirerande och förhoppningsvis får vi spela i Champions League även kommande säsong.

Fakta

Johannes Larsson

Ålder: 24 år.

Längd: 1,82 meter.

Vikt: 75 kilo.

Position: Högersex.

Moderklubb: IFK Kristianstad.

Andra klubbar: Vinslövs HK och HK Malmö.

Statistik 2015/2016: 26 matcher, 51 skott/41 mål.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.