KFC föll mot ryskt lag i Turkiet

Kristianstad FC befinner sig i Turkiet på träningsläger och på onsdagseftermiddagen spelade man en träningsmatch mot Tekstikschik Ivanovo, som spelar i den ryska andradivisionen. KFC föll till slut med 1–3 efter att Andreas Grahm kvitterat till 1–1 i den andra halvleken.
Fotboll • Publicerad 14 mars 2018

KFC ligger den här veckan på träningsläger i turkiska Antalya och ska där spela två stycken träningsmatcher.

Den första spelades på onsdagseftermiddagen och för motståndet stod Tekstikschik Ivanovo, ett lag från den ryska andradivisionen.

KFC hamnade i underläge med 0–1 i den första halvleken, där Andreas Grahm hade två chanser att kvittera till 1–1 utan att förvalta någon av dem.

Men Grahms mål skulle komma. I den 63:e minuten spelade unge inhopparen Sebastian Nanasi fram Andreas Grahm som kyligt satte dit kvitteringen.

I slutet av matchen var Tekstikschik strået vassare och kunde göra både 2–1 ( i den 72:e minuten) och 3–1 ( i den 86:e minuten).

KFC gjorde sammanlagt åtta byten under matchen (se nedan) och noterbart är att skadedrabbade Saikou Jawneh spelade sina första minuter under den här försäsongen.

KFC:s andra match i Antalya spelas på lördag och för motståndet står då Metalist från Ukraina.