Annons

Klart: Anfallsstjärnan tillbaka i Mjällby

Mamudu Moro är tillbaka i Mjällby AIF. Efter två säsonger i Helsingborgs IF har 24-åringen nu skrivit på ett tvåårskontrakt med Mjällby.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 9 december 2019
Mamudo Moro.
Mamudo Moro.

På måndagseftermiddagen hintade Mjällby på sitt Instagramkonto att man hade en nyhet att presentera. Och en stund senare kom också nyheten att Mamudu Moro har skrivit på för klubben.

Moro spelade i Mjällby 2016-2017 när klubben spelade i division 1 och gjorde då 21 mål på 41 matcher. Därefter värvades han till Helsingborgs IF där han hjälpte klubben tillbaka till allsvenskan.

Annons

Men under säsongen blev det allt mindre speltid i HIF och efter säsongen stod det klart att han inte erbjöds något nytt kontrakt.

Mjällby värvar därför den 24-årige ghananen på fri transfer.

Fakta

Silly Season i Mjällby AIF

In: Jasin Khayat, Norrby, Mamudu Moro, Helsingborgs IF.

Ut: Jesper Johansson, slutat, Nino Irgolic (lån), NK Maribor, William Kvist, Felix Konstandeliasz, Jakob Ottosson, klubb ej klar, Philip Persson, Bromölla, Omar Dampha (lån), Bromölla, Milos Milojevic (tränare).

På väg ut: Michael Omoh, Suwon FC (Sydkorea), Charbel Georges.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons