Annons

Klart: Här är KIK:s spelschema i allettan

Allettans spelschema är nu fastställt. Kristianstads IK inleder, precis som Bladetsporten skrev i går, mot Kallinge/Ronneby borta den 27 december och därefter retur på hemmaplan den 29 december.
Ishockey/Kristianstad • Publicerad 18 december 2017
KIK inleder allettan med dubbelmöten mot Kallinge/Ronneby.
KIK inleder allettan med dubbelmöten mot Kallinge/Ronneby.Foto: Bosse Nilsson

Den södra allettan inleds alltså med ett dubbelmöte under julhelgen. Det blir också ett möte mellan ettan och tvåan i hockeyettan södra.

– Det kom vi överens om ganska tidigt. Det beror lite på resorna bland annat, det hade inte varit så roligt att åka till Hudiksvall den 27:e. Att spela back to back var ett bra sätt att hålla nere resorna mellan jul och nyår, säger KIK:s sportchef och assisterande tränare Joakim Johansson.

Annons

Efter mötena med Kallinge/Ronneby inleder KIK det nya året med två raka hemmamatcher – mot Visby den 5 januari och mot Valbo den 7 januari.

Första bortamatchen under 2018 blir mot Huddinge den 10 januari.

– För vår del har vi bytt lite och ändrat någon mach, jag är ganska tillfreds med spelschemat, säger Joakim Johansson.

Fem lag från hockeyettan södra och fem lag från hockeyettan östra bildar en tiolagsserie med 18 omgångar (dubbelmöten). De åtta bästa lagen är klara för playoff-spel.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons