Annons

Lagergren nominerad till All Star Team i Champions League – så röstar du

Nomineringarna till All Star Team är släppta och från IFK Kristianstad finns Albin Lagergren med som en av kandidaterna.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 23 april 2018
Albin Lagergren.
Albin Lagergren.

Champions League-organisationen släppte på måndagen nomineringarna till säsongens All Star-lag. Vem som helst kan rösta på sina favoriter, som består av fem spelare på varje position.

Som högernia finns alltså IFK:s landslagsspelare Albin Lagergren med bland idel stornamn som Barcelonas Dika Mem, Kielces Alex Dujshebaev, Flensburgs Holger Glandorf och Montpelliers Valentin Porte.

Annons

Även den förre IFK-spelaren Markus Olsson, numera i Skjern, är nominerad som vänsternia. Han konkurrerar där med Michal Jurecki, Kielce, Vuko Borozan, Vardar, Sander Sagosen, Paris och Rasmus Lauge Flensburg.

Ytterligare tre svenskar finns med bland nomineringarna: Niclas Ekberg i Kiel och duon Tobias Karlsson och Mattias Andersson i Flensburg.

Röstar gör du HÄR.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons