Annons

Lindskog kallas in till landslaget

På måndag samlas det svenska handbollslandslaget inför matcherna mot Spanien och Österrike i EHF Europa Cup. Efter återbud från bland andra Andreas Nilsson är det klart att den förre IFK-spelaren Anton Lindskog kallas in i truppen.
Handboll • Publicerad 7 juni 2019
Anton Lindskog kallas in i landslaget.
Anton Lindskog kallas in i landslaget.Foto: Thomas Johansson

Den 12 juni spelar Sverige mot Spanien i Almeria och fyra dagar senare avslutas EHF Euro Cup med mötet mot Österrike på Hovet i Stockholm.

Från IFK Kristianstad återfinns Philip Henningsson i truppen. Även tidigare IFK-spelare som Jerry Tollbring, Fredric Pettersson och Markus Olsson är med. Och nu kompletteras alltså den listan med Anton Lindskog.

Återbuden som drabbat förbundskapten Kristján Andrésson är målvakten Mikael Appelgren, Max Darj, Hampus Jildenbäck, Andreas Nilsson och Alfred Jönsson. Förutom Lindskog kallas även Mikael Aggefors, Jonas Samuelsson och Felix Claar in som ersättare.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons