Annons

Mjällbyspelare till Karlskrona

Mjällbys sommarvärvning Nassir El Aissati blir kvar i Sverige. Den 23-årige mittfältaren har skrivit ett tvåårskontrakt med seriekonkurrenten FK Karlskrona.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 3 december 2017
Nassir El Aissati spelade i Mjällby under hösten och flyttar nu vidare till FK Karlskrona.
Nassir El Aissati spelade i Mjällby under hösten och flyttar nu vidare till FK Karlskrona.

Annons

Nassir El Aissati värvades i somras till Mjällby AIF från FC Oss i den holländska andraligan på ett kontrakt som gällde säsongen ut.

Men den tekniske och kvicke mittfältaren lyckades aldrig ta en ordinarie plats i Mjällby startelva. Det blev tre matcher från start (Assyriska, Rosengård, Oskarshamn) och fyra inhopp under hösten.

Nu är det klart att El Aissati gör Joel Enarsson sällskap till FK Karlskrona.

– Eftersom vi på nära håll har kunnat scouta honom så vet vi att han uppfyller de kriterier som vi ställt i vårt lagbygge. Hans teknik, skottet och bollsäkerheten sticker ut och vi är övertygande om att detta är en av de spelare som skall vara med och leda laget på plan, säger FKK:s sportchef Peter Christenson i ett pressmeddelande.

Patrik PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons