Annons

Mohlin och Jönsson uttagna i U19-landslaget

Handboll/Kristianstad • Publicerad 8 mars 2019
Evon Mohlin, IFK Kristianstad.
Evon Mohlin, IFK Kristianstad.

Det svenska U19-landslaget, med spelare födda 2000 och 2001, vann EM i somras. Men inför VM till sommaren kommer förbundskaptenen Dennis Sandberg att använda en helt ny uppställning, vilket innebär att IFK Kristianstads Valter Chrintz inte längre är aktuell.

I stället är Chrintz lagkamrat Evon Mohlin uttagen i den trupp som samlas på läger i Helsingborg den 12-14 april. Även Åhus Handbolls högersexa Karl Jönsson finns med i truppen.

Annons

– Det finns oerhört många duktiga spelare bland 00- och 01-orna och vi har hela tiden varit tydliga med att vi vill ge så många som möjligt chansen på våra samlingar och turneringar, säger Dennis Sandberg till handbollslandslaget.se.

Tre träningspass, en match mot ett svenskt klubblag (motstånd ej klart) och teoripass står på schemat under lägret i Helsingborg. (KB)

Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons