Annons

Mönstret fortsätter för Bromölla

2–0-vinsten mot seriekollegan IFK Hässleholm följdes upp med en ny 2–0-seger. Den här gången slog Ifö/Bromölla IF division III-nykomlingen Hörviken med 2–0.
Kristianstad • Publicerad 18 februari 2018
André Reinholdsson och André Leanderson.
André Reinholdsson och André Leanderson.Foto: Bosse Nilsson

André & André, eller om ni så vill André Leanderson och André Reinholdsson fortsätter att producera mål för Ifö/Bromölla. I träningsmatchen mot Hörviken blev det varsin fullträff.

– De ska vara inne i straffområdet och göra mål. Sedan är Leanderson straffskytt så det är inget konstigt med det. Men vi har fler målskyttar i laget. Marcus Andersson, Aadam Winnberg, Filip Thomas och Kim Thörnberg. Jag bryr mig inte så mycket om vem som gör målen, bara vi gör mål, säger Bromöllas tränare Hampus Lundquist.

Annons

Försvarsspelet sitter bra just nu för Bromölla.

– Vi är på det stadiet på försäsongen där vi har lite extra fokus på försvarsspelet. Mot Hörviken är vi nästintill prickfria och släpper knappt till några målchanser, säger Lundquist.

Framåt finns det mer att jobba för Bromölla som brände en hel del med lägen.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons